Cazare dealta dunarii. Cazare in delta. cazare in delta pe hoteluri plutitoare delta dunarii


 cazare delta dunarii. cazare in delta

Hotel plutitor Delta Ways
 
 
 
Descriere

Sejur 4 nopti/5 zile Sf. Marie in Delta Dunarii pe hotel Plutitor Delta Ways + 4 excursii
13 - 17.08.2017
- 1200 ron/persoana/sejur.
- 1080 ron/persoana/ sejur.

Servicii incluse:
- transfer Tulcea- hotel plutitor si retur;
- cazare in camera dubla pe hotelul plutitor;
- masa conform program (4 mic dejun, 2 pranzuri, 4 cine);
- 4 excursii (apus de soare, 2 excursii de rezervatie, excursie la Sulina).

Program: 
Ziua 1
Intalnire cu turistii la ora 16:30 in Port Tulcea Aval (Coordonate GPS: LAT:45.187893 LON:28.807539). In incinta Portului Aval exista parcare privata pazita unde va puteti lasa masinile. Costul este de 10 ron/zi/autoturism.Plecare cu salupe rapide la ora 17 catre Hotel plutitor Delta Ways amplasat intr-o zona linistita din marginea localitatii Mila 23.
Sosire hotel si cazare.
Hotelul dispune de toate facilitatile de confort necesare: aer conditionat, camere cu grup sanitar propriu, restaurant cu terasa, punte de plaja.
Dupa acomodare se va servi o cina pescareasca (gustare, un fel principal si desert).
Dupa cina se va face o excursie de apus de soare pe lacul Ligheanca.
Seara, program liber, terasa in aer liber a hotelului va sta la dispozitie. Terasa este protejata in intregime de plasa impotriva tantarilor, are instalatie de sonorizare si lumini. Deasemenea de la barul hotelului se pot servi o gama larga de bauturi la pret accesibil.

Ziua 2
Mic dejun, urmat de o excursie de 3 ore in Rezervatie pe Canalul Sontea,lacul Fortuna si Canalul Olguta.
In ceea ce priveste excursiile, alternativele ar fi cu barca sau cu o nava specializata. O excursie de cateva ore cu o barca aglomerata in care nici nu te poti ridica in picioare in conditii de siguranta, poate fi o experienta frustranta.
Oferta noastra este o excursie cu nava de lux, specializata in accesul pe ape mici, Lazy Days*.
Siguranta, punte inalta cu perspectiva dincolo de limita stufului, spatii generoase, scaune confortabile, sezlonguri, toaleta la bord, frigider, sunt cateva detalii care vor transforma excursia dvs. intr-o aventura placuta.
Veti beneficia  de ghizi locali, care cunosc bine "secretele" Deltei, canale, lacuri sau garle pe care nu le veti gasi pe nici o harta. Deasemenea veti intalni si unele din celebrele vietuitoare ale Deltei (pelicani, egrete, lebede...), nu uitati sa va luati aparatul de fotografiat.
La intoarcerea din excursie se va servi masa de pranz (specialitati din peste, meniul fiind convenit in prealabil cu oaspetii).
Dupa masa, pana la cina, este o perioada de program liber. Puteti vizita satul natal al lui Ivan Patzaichin unde a si deschis Muzeul Lotcii sau puteti participa la excursia optionala de la Padurea Letea.
La ora 20 se serveste cina.

Ziua 3
Mic dejun, urmat de o excursie de o zi in orasul Sulina si plaja Sulina. Aici se găsește un cimitir maritim, unic în țară și chiar în Europa. Un alt obiectiv turistic este Farul din Sulina, care datează din 1802. Sulina mai are și câțiva kilometri de plajă la Marea Neagră unde o sa petrecem cateva ore pentru scaldat. Masa de pranz nu este inclusa in pachet. In orasul si pe plaja Sulina exista restaurante sau terase in care puteti servi masa.
In jurul orei 17 ne vom intalni la un loc stabilit si vom pleca catre hotelul plutitor.
In jurul orei 20 se va servi cina.

Ziua 4
Mic dejun, urmat de o excursie 3 ore jumatate intr-o alta zona a  Rezervatie pe canalul Eracle,canalul Lopatna, Lacul 3 Iezere si lacul Bogdaproste.
In jurul orei 13, ne vom intoarce la hotel unde se va servi pranzul (meniul fiind convenit in prealabil cu oaspetii).
Dupa masa, pana la cina, perioada de program liber. Puteti participa la excursia optionala de la plaja si orasulde la Sulina, puteti pescui sau puteti face plaja pe terasa cu sezlonguri.
In jurul orei 20 se va servi cina.

Ziua 5
Mic dejun si intoarcere la Tulcea.

Nota:
* pachetul cuprinde toate serviciile mai sus mentionate mai putin bauturile care se comanda contracost de la barul hotelului.
* programele optionale sunt contra cost.
* Meniul meselor este alcatuit din specialitati din peste autohton (crap, caras, stiuca, somn), in proportie de 70%. Bors de peste, peste prajit, plachie de peste, sarmalute sau ardei umplu cu peste, icre...La cerere se pot oferi si meniuri fara peste.
Meniuri premium disponibile. Storceag sau gratar de sturion, batog, stiuca umputa, pui de balta...
* pentru accesul in Delta Dunarii, este necesara achizitionarea de permise de acces de la Administratia Rezervatiei Delta Dunarii. Pentru achizitionare online click aici.
* supliment single + 195 ron la pachet.
* programul si traseele pot suferi mici modificari in functie de factori cum ar fi cotele apelor sau blocarea anumitor canale.
* in cazul in care numarul total al participantilor la excursie este sub 5 persoane, excursiile se vor organiza cu barca cu motor.
* nu sunt permise bauturile si alimentele din afara unitatii.
* intrucat transferul se face cu barci rapide bagajul nu v-a depasi 15 kg.

 
Caracteristici
Stele:
Locatie: Mila 23
Fumatul permis: Da
Sunt permise animale: Nu
Camere duble: 9
Apartamente: 0
Total locuri: 0
Persoana de contact: 0748035035
Check in: 0
Check out: 0
Tarif: 1080.00 RON
Nota acordata de utilizatori:
0
 
 
Date de contact / rezervare
 
Comentarii
 
Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa te inregistrezi.
 
 
 
 
 
 
cazare delta dunarii - cazare in delta
 
 
 
 
cazare delta dunarii - cazare in delta