Cazare dealta dunarii. Cazare in delta. cazare in delta pe hoteluri plutitoare delta dunarii


 cazare delta dunarii. cazare in delta

Hotel plutitor Delta Ways
 
 
Pescuit
     Fauna
     Tehnici
     Zone de pescuit
     Legislatie
Excursii

Probabil ca prima activitate recreativa la care te gandesti atunci cand esti in Delta dunarii este pescuitul.
Si nici nu ar putea fi altfel daca ne gandim la imensele suprafete de apa si da diversitatea de pesti care traiesc aici.
Insa multi pescari entuziasti pleaca in Delta Dunarii, inarmati cu o sumedenie de lansete, care de care mai fragile, cu fire monofilament de 0.25 pentru crap, cu kilograme de nada, rachete de nadire, bambine si tot tacamul pentru pescuit pe lacuri.
Toate acestea nu sunt decat bagaj inutil, deoarece pe Dunare si in Delta Dunarii se pescuieste cu totul altfel decat in lacuri.
In primul rand, sa nu credeti ca Delta este paradisul pescarilor, unde, lansezi la intamplare si pestii stau la coada sa inhate momeala dumneavoasta. Fiind o intindere mare de ape, pestele trebuie cautat pe canale sau in ghioluri iar dumnevoastra nu aveti atata timp la dispozitie. Daca vreti sa prindeti peste in Delta, trebuie sa gasiti un localnic sau sa apeleti chiar la proprietarul pensiunii unde locuiti, care sa va indrume catre locurile unde se prinde peste in acel moment, deoarece Delta este schimbatoare. Dupa cateva zile cu capturi deosebite si din belsug, in acelasi loc, nu se va mai prinde nimic, pentru ca, prin natura lui, pestele circula, Delta nefiind nadita de nimeni...

 
 
 
 
 
cazare delta dunarii - cazare in delta
 
 
 
 
cazare delta dunarii - cazare in delta