Cazare dealta dunarii. Cazare in delta. cazare in delta pe hoteluri plutitoare delta dunarii


 cazare delta dunarii. cazare in delta

Hotel plutitor Delta Ways
 
 

Cazare Delta Dunarii - Despre Delta si imprejurimi

Cazare delta dunarii pe hoteluri plutitoare

delta

Natura si minunile ei, au constituit totdeauna o destinatie turistica pentru toate categoriile de vizitatori. De la copii pana la varsnici, muncitori sau intelectuali, natura le ofera tuturor fara discriminare posibilitatea de recreere si petrecere mai activa sau mai relaxanta a zilelor de concediu. Delta Dunarii este una din primele destinatii din Romania care ar trebui luate in considerare atunci cand ne planificam petrecerea catorva zile mai aproape de natura.

Explorarea Deltei Dunarii

cazare delta dunariiPunctul de plecare pentru o aventura în Delta este de obicei Tulcea, un oras cu o istorie veche, situat în apropiere de locul unde Dunarea se desparte în cele trei brate principale, deci unde începe Delta.

Cazare delta dunarii

 

 Daca va opriti într-un sat de pe malul apei, veti descoperi ca timpul este intradevar relativ, iar in satele din Delta Dunarii calendarele s-au oprit undeva pe la 1900. Veti afla ca stuful poate constitui material de baza in constructii sau ca borsul de peste facut la foc în aer liber, din peste prins in acea zi, nu are nici o legatura cu cel din restaurantele de fite de oriunde. Tot in Delta Dunarii am mai putea adauga si farmecul aparte pe care il confera optiunea de cazare in cadrul unei pensiuni rustice.

cazare delta dunarii - cazare in delta
Cazare Delta Dunarii - un refugiu spectaculos

Explorarea acestui uimitor refugiu natural spectaculos si totusi de o liniste si un calm depline, va va face sa va imaginati ca ati patruns într-adevar în paginile unui reportaj din revista National Geographic. Iar daca doriti sa prindeti esenta Deltei, închiriati o barca cu vasle si plimbati-va pe canalele cele mai mici. Vizitarea numai din confortul unei nave mari de croaziera este echivalent a cu vizitarea unui mare muzeu numai pe exterior cu autocarul.

tag: cazare delta dunarii

 
 
 
 
 
cazare delta dunarii - cazare in delta
 
 
 
 
cazare delta dunarii - cazare in delta