Mai aproape de natura

Cazare in Delta

Iubitorii naturii si in special ai Deltei, sunt invitati sa ne impartaseasca din experienta lor.

Cazare in Delta

Postby admin » Tue Feb 17, 2009 7:13 am

Este bine ca la ora actuala ai de unde alege atat in ceea ce priveste tipul cazarii, adica intr-un hotel luxos sau o pensiune rustica sau chiar pe apa intr-o salupa sau hotel plutitor.
Personal le-am incercat pe toate (categoriile), si pot spune ca variantele de cazare pe salupa sau hotel dormitor, m-au incantat cel mai mult datorita libertatii pe care ti-o dau in alegerea sau schimbarea locatiei.
Voi ce ati inceract? Povestiti-ne experienta dvs. de turist in Delta. Poate ceva recomandari sau avertizari...
admin
Site Admin

Re: Cazare in Delta

Postby balaes » Fri Apr 24, 2009 5:08 pm

Asa este, intr-un pat de hotel puteti dormii oriunde, dar pe un hotel plutitor ....este super.
balaes

Postby dan_tl_utz » Sun May 31, 2009 12:28 am

dar si cateva nopti intr-un cort nu este de lasat ;) . Eu vin cu cateva oferte care zic ca sunt destul de tentante si anume: cazare la o casa tipic de delta cu o curte destul de mare pentru a putea fi montate cateva corturi si mai mult de atat, Dunarea care curge la exact 15 metri distanta de poarta casei si ca sa nu fie doar atat, va pun la dispozitie si o barca cu motor ce ne poate duce pe ghiolurile din delta la pescuit sau de ce nu la plimbari pe canalele deltei. Daca doriti ceva mai multe detalii va stau la dipozitie la nr. de telefon 0744354666 ;0741655270 ; 0765211839
dan_tl_utz

Postby turist » Tue Sep 22, 2009 6:54 pm

As dori sa avertizez pe toti cei interesati de a merge intr-o pensiune: nu va duceti decat daca stiti de la prieteni ca totul a fost ok. Iata ce ni s-a intamplat noua la pensiunea Zorile Deltei a familiei Pricopie din Sf Gheorghe in vara aceasta:

Zorile Deltei, pensiune din Sf Gheorghe este o mare teapa din cauza gazdelor foarte neprimitoare.
De exemplu: spun un pret si dupa aceea cer altul, iti cer la fiecare 5 minute sa mai cumperi ceva de la ei: masa, plimbatul cu barca (tarif mai mare decat ati gasi in sat).
Si mai grav este ca iti taie apa calda deci jumatate cel putin dintre oaspeti se vor spala cu apa rece; scot frigiderul din priza!! iti cer banii pe butelie!!! iti dau cu mari grimase o farfurie sau castron daca ii 'implori'.
Si bomboana de pe coliva: te injura ca la usa cortului daca nu vrei sa le platesti pretul marit de ei de la un minut la altul desi intelegerea initiala era alta.
Va veti simti hartuit la fiecare secunda daca intrati in curtea aceasta.
Alegerea unei vacante linistite cu o gazda corecta va apartine dar sigur nu o veti gasi la fam Pricopie, Zorile Deltei in Sf Gheorghe.
turist

Postby AlfaTravel » Thu Feb 04, 2010 12:08 pm

Salut, am avut un sejur de vis in Delta superb, mi-am rezervat totul prin www.alfatravel.ro , sunt foarte multumit de calitatea serviciilor primite. Va sfatuiesc sa dati si voi o privire.
AlfaTravel

Postby crystyanno3 » Fri Feb 05, 2010 9:13 am

Salut, am avut un concediu in delta de curand, a fost foarte frumos, mi-am rezervat totul de pe siteul www.vacante-chartere.ro am fost foarte multumit de calitatea serviciilor, merita sa aruncatzi o privire
crystyanno3

Cazare Sulina

Postby chya » Thu May 27, 2010 11:40 am

Daca cineva de pe aici este interesat sa vina la Sulina, ofer cazare la casa (15 RON/noapte/persoana). Conditiile nu sunt extraordinare (adica fara televizor si baie in camera), dar aveti acces la bucatarie pentru a gati, se pot face gratare in curte. Georgeta - 0749545711
chya

Return to Turism in Delta Dunarii